از جمله ویژگی های مواد غذایی موجود در رژیم لاغری اصولی کارمندان عبارتند از:
مواد غذایی مفید برای چشم
به دلیل اینکه کارمندان مدت زمان زیادی به صفحه مانیتور خیره می شوند حتما باید در رژیم کارمندی خود به این عضو حساس و البته مهم توجه کنند و از مواد غذایی مفید برای چشم استفاده کنند. مواد غذایی که حاوی ویتامین A، امگا 3، روی، ویتامین C، لوتئین و ویتامین E هستند می توانند به حفظ سلامت چشم ها کمک شایانی کنند. از جمله مواد غذایی که برای سلامت چشم ها مفید هستند عبارتند از:
تخم مرغ
میوه ها
سبزیجات
انواع توت ها
آجیل
ماهی هایی مانند ماهی قزل آلا و خاویار
غلات و میگو
مرکبات
شغل اکثر کارمندان مغز و چشم های آنها را درگیر می کند. بنابراین در رژیم کارمندی باید به مغز که البته یک موتور و محرک برای کل بدن است نیز توجه کنید. از جمله غذاهای تقویت کننده مغز عبارتند از:
ماهی هایی مانند قزل آلا، ماهی آزاد
آجیل ها
مواد غذایی حاوی فیبر بالا مانند بلغور، جو دوسر، برنج قهوه ای، آب انار و شکلات تلخ
بیشتر بخوانید : رژیم سالمندی
همان طور که گفتیم توجه به سلامت جسمی کارمندان، سلامت فکری آن ها را نیز تامین می کند که منجر به بالا رفتن راندمان کار آنها می شود؛ بنابراین یک رژیم غذایی مناسب برای کارمندان باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
حداکثر 2 الی 3 بار از گوشت قرمز کم چرب در طول هفته استفاده کنید.
روزانه بین 2 الی 3 لیوان از لبنیات استفاده کنید.
در روز 2 الی 4 واحد میوه مصرف کنید.
تا می توانید سالاد و سبزیجات بخورید.
روزانه 6 الی 8 عدد خرما بخورید.
خوردن حداقل یک عدد سیب درختی در روز توصیه می شود.
خوردن حداقل 20 عدد سویای بو داده برای تقویت حافظه کارمندان توصیه می شود.
موز، پرتقال، هویج خام، سبزیجاتی مثل کلم، گلم کلم و کلم بروکلی را در رژیم روزانه خود قرار دهید.
به خانم های کارمندان توصیه می شود که هفته ای 2 عدد قرص آهن در وسط غذا میل کنند و چنانچه دچار کم خونی هستند مصرف روزانه یک عدد قرص آهن توصیه می شود.
در رژیم کارمندی برای خانم ها مصرف هفته ای یکبار جگر و اسفناج توصیه می شود.
پیاده روی های کوتاه مدت به کارمندان پشت میز نشین توصیه می شود.
منبع : اپلیکیشن سیرا
اصطلاح علمی جوش های زیرپوستی آکنه کیستی است. این نوع از آکنه ها همان جوش های چرک و دردناکی می باشند که در زیر پوست قرار دارند. این نوع از آکنه ها در عمق منافذ پوستی ایجاد می شوند و به شدت ملتهب و دردناک می باشند.
فولیکول های مو از منافذ پوست رشد می کنند. در صورتی که این منافذ توسط سلول های مرده پوست و سبوم گرفته شوند منجر به ایجاد جوش های زیر پوستی می شوند.
پوست های چرب بیش از پوست های خشک مستعد ایجاد انواع آکنه ها هستند. اختلالات هورمونی گاهی می توانند منجر به افزایش بیش از حد چربی پوست شود. این اتفاق در دوره هایی خاصی مثل بلوغ یا بارداری رخ می دهد.
بیشتر بخوانید : انواع جوش
برای درمان جوش های زیرپوستی بهتر است که از روش های خانگی استفاده نکنید و برای یکبار هم که شده به فکر درمان اصولی این عارضه پوستی باشید.
پیشنهاد ما به شما این است که در مرحله اول درمان های موضعی که توسط متخصص پوست تجویز می شود را تست کنید. متخصصین پوست با توجه به نوع و شدت آکنه مناسب ترین روش درمانی را تجویز می کند. شاید جوش زیرپوستی شما تنها با مصرف آنتی بیوتیک های مناسب درمان شود.
پزشکان اصولا داروهایی مثل آزیترومایسین، کلیندامایسین، سولفاستامیدو اسید آزالائیک و ژل هایی مثل رتینوئیدها را پیشنهاد می کنند. البته توجه داشته باشید که در صورتی این داروها می توانند موثر باشند که به توصیه پزشک مصرف کنید در غیر این صورت ممکن است عوراض استفاده از مصرف این داروها را تجربه کنید.
روش های درمان جوش های زیر پوستی یک روش کاملا تخصصی است. کلینیک های پوست با بهره گیری از پزشکان و تجهیزات متنوع می توانند این عارضه پوستی را درمان کنند. از جمله روش های درمان جوش های زیرپوستی عبارتند از:
میکرودرم ابریژن
تزریق کورتیزون
لیزر
تخلیه آکنه
لایه برداری پوست
در ادامه به روش های خانگی درمان جوش های زیرپوستی را آورده ایم اما هیچ کدام از این روش ها یک روش درمان قطعی آکنه نیستند و موقتی می باشند.
کمپرس آب گرم برای درمان جوش های زیرپوستی می تواند موثر باشد. برای این کار یک حوله تمیز را در آب داغ بگذارید و آن را به مدت 10 الی 15 دقیقه روی جوش های خود قرار دهید. این کار را سه الی چهار بار در روز تکرار کنید تا زمانی که آکنه به روی سطح پوست برسد و سر باز کند. پس از این کار به هیچ عنوان جوش هایتان را دستکاری را نکنید و جوش را با پنبه تمیز با الکل ضدعفونی کنید.
خمیر دندان می تواند باعث کاهش التهاب و درد شود. به این صورت که قبل از خوابیدن کمی خمیر دندان سفید کننده روی جوش هایتان بزنید و تا صبح روی صورتتان بماند و سپس صورتتان را با آب ولرم بشویید. این کار را می توانید تا زمان از بین رفتن کامل جوش های زیرپوستی انجام دهید.
یکی از سریع ترین روش ها برای درمان جوش های زیرپوستی الکل است. برای از بین بردن جوش های زیرپوستی با الکل، ابتدا صورتتان را بشویید و سپس با یک حوله نرم صورتتان را خشک کنید. یک پنبه را به مقداری الکل آغشته کنید و آن را به آرامی روی جوش های خود بزنید.
منبع : https://www.ghooiesefid.com/
ورزشکاران و بدنسازان همیشه به دنبال روش هایی برای بهبود کارایی بدن و تناسب اندامشان هستند. یک تغذیه ورزشی خوب کمک شایانی به بهبود عملکرد بدن و همچنین بازیابی سریع بدن پس از تمرین ورزشی می کند.
تغذیه ورزشی چیست؟
همان طور که می دانید داشتن یک رژیم غذایی سالم در کنار ورزش روزانه تاثیر مثبتی در سلامتی بدن افراد دارد. بسیاری از بیماری ها با افزایش سن بروز پیدا می کنند. همچنین در صورت ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت، فشار خون بالا و … می توان با رژیم غذایی مناسب و ورزش این بیماری ها را کنترل و یا حتی درمان کرد.
منظور از رژیم غذایی سالم، رژیمی است که حاوی مقدار مناسبی از گروه های مختلف مواد غذایی باشد. یک رژیم غذایی سالم باید حاوی میزان کافی از سبزیجات، میوه ها، پروتئین، کربوهیدرات و چربی های سالم باشد.
تغذیه ورزشی در واقعی نوعی رژیم غذایی می باشد که منجر به بهبود عملکرد بدن حین ورزش و رسیدن به نتیجه دلخواه در کمترین زمان ممکن است.
غذای رژیمی برای باشگاه یکی از اصلی ترین اجزا برای ساخت یک بدن ورزیده است. در راه رسیدن به تناسب اندام باید ۲ عامل را رعایت کنید:
تنها با رعایت این دو اصل می توانید که به موفقیت برسید، زیرا ورزش بدنسازی تنها با وزنه زدن و بهره بردن از یک تغذیه ورزشی مناسب می تواند شما را به اندام رویایی خود برساند.
قابل ذکر است که اگر حتی ورزش بدنسازی را به طور حرفه ای دنبال نمی کنید هم بهتر است که از یک منوی غذای ورزشی استفاده کنید. زیرا ورزش کردن و به طور مرتب باشگاه رفتن یک لایف استایل است که پس از مدتی تبدیل به روتین زندگی شما می شود. برای اینکه بتوانید از ورزش خود نتیجه بهتری بگیرید، باید در هر زمان و مکان به تغذیه خود دقت کنید.
این دقت باعث می شود که شما بدانید باید از چه مواد غذایی اجتناب کنید و کدام مواد غذایی را مصرف کنید. استفاده از یک لیست غذاهای رژیمی برای باشگاه بدنسازی باعث می شود که بدنتان سریع تر ریکاوری کند، عضله سازی به نحو احسنت انجام شود و برای حرکات ورزشی بعدی آماده باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با مبحث غذای رژیمی برای باشگاه آشنا شوید.
منبع : سیرا
اصلاح فرم بینی بدون جراحی یک روش کم تهاجمی و بی خطر است که با استفاده از تزریق فیلر بینی منجر به تغییر شکل بینی، اصلاح نوک بینی و … می شود.
در این روش از ژل های استفاده می شود که اسید هیالورونیک ساخته شده اند و سازگاری بالایی با بدن انسان دارند. فرآیند تزریق فیلر بینی تنها 15 الی 20 دقیقه زمان می برد و نتایج آن بلافاصله پس از تزریق قابل مشاهده است. همچنین شما می توانید پس از تزریق فیلر بینی به کار خود برگردید و نیازی به استراحت در منزل نیست.
افرادی که بینی آنها دارای برآمدگی یا قوز روی پل بینی است.
افرادی که عدم تقارن جزئی در دو طرف بینی دارند.
افرادی که نوک بینی افتاده ای دارند.
بیشتر بخوانید : فیلر زیر چشم
پزشکان از فیلرهای مختلفی برای اصلاح فرم بینی استفاده می کنند. برخی از آنها از پرکننده های دائمی یا نیمه دائمی مثل بلافیل، سیلیکون و آرتفیل استفاده می کنند که در حال حاضر اکثر پزشکان حاذق به دلیل خطراتی که این محصولات دارند از آنها استفاده نمی کنند.
پزشکان حاذق و متخصص در سراسر دنیا برای تزریق فیلر بینی از ژل هایی که بر مبنای هیالورونیک اسید ساخته شده اند استفاده می کنند که چند نمونه از معروف ترین فیلرهای بینی که بهترین نتایج را با کمترین عوارض به همراه دارند عبارتند از:
Vollure
Voluma
Juvederm
Restylane
نتایج را همان لحظه می توانید مشاهده کنید.
در صورتی که توسط پزشک متبحر انجام شود تقریبا می توان گفت بدون هیچ گونه عارضه و خطری است.
هزینه فیلر بینی به نسبت هزینه جراحی زیبایی بینی بسیار کمتر است.
دوره نقاهت کوتاهی دارد و بلافاصله پس از تزریق می توانید به کارهای روزمره خود ادامه دهید.
نیازی به بانداژ یا پانسمان بینی پس از تزریق نیست.
جای هیچگونه زخم یا بخیه ای در این روش روی پوست شما باقی نمی ماند.
منبع : کلینیک قوی سفید
درمان جوش های زیر پوستی برای برخی افراد به رویا تبدیل شده است و با روش های مختلف موفق به از بین بردن این عارضه های پوستی غیرقابل تحمل نشده اند.
افرادی که درگیر جوش های زیر پوستی هستند اصولا انواع روش های خانگی، ماسک ها، پمادهای گیاهی و شیمیایی را امتحان کرده اند اما نتیجه ای نگرفته اند. به نظرتان مشکل از کجاست؟ نحوه درمان این افراد اشتباه است؟ یا اصلا روشی برای درمان جوش های چرکی و زیرپوستی وجود ندارد.
بدیهی است که درمان انواع جوش ها امکان پذیر است، اگر تاکنون موفق به درمان جوش های صورتتان نشده اید به احتمال زیاد شیوه صحیح درمانی را انتخاب نکرده اید. در اینجا پس از بررسی علت ایجاد جوش های زیرپوستی به روش های درمان آن خواهیم پرداخت
اصطلاح علمی جوش های زیرپوستی آکنه کیستی است. این نوع از آکنه ها همان جوش های چرک و دردناکی می باشند که در زیر پوست قرار دارند. این نوع از آکنه ها در عمق منافذ پوستی ایجاد می شوند و به شدت ملتهب و دردناک می باشند.
فولیکول های مو از منافذ پوست رشد می کنند. در صورتی که این منافذ توسط سلول های مرده پوست و سبوم گرفته شوند منجر به ایجاد جوش های زیر پوستی می شوند.
پوست های چرب بیش از پوست های خشک مستعد ایجاد انواع آکنه ها هستند. اختلالات هورمونی گاهی می توانند منجر به افزایش بیش از حد چربی پوست شود. این اتفاق در دوره هایی خاصی مثل بلوغ یا بارداری رخ می دهد.
بیشتر بخوانید : درمان جوش های بلوغ
برای درمان جوش های زیرپوستی بهتر است که از روش های خانگی استفاده نکنید و برای یکبار هم که شده به فکر درمان اصولی این عارضه پوستی باشید.
پیشنهاد ما به شما این است که در مرحله اول درمان های موضعی که توسط متخصص پوست تجویز می شود را تست کنید. متخصصین پوست با توجه به نوع و شدت آکنه مناسب ترین روش درمانی را تجویز می کند. شاید جوش زیرپوستی شما تنها با مصرف آنتی بیوتیک های مناسب درمان شود.
پزشکان اصولا داروهایی مثل آزیترومایسین، کلیندامایسین، سولفاستامیدو اسید آزالائیک و ژل هایی مثل رتینوئیدها را پیشنهاد می کنند. البته توجه داشته باشید که در صورتی این داروها می توانند موثر باشند که به توصیه پزشک مصرف کنید در غیر این صورت ممکن است عوراض استفاده از مصرف این داروها را تجربه کنید..
منبع : کلینیک زیبایی قوی سفید