برای درمان کبد چرب لازم است مصرف یک سری از مواد غذایی را اولویت قرار داده و در رژیم غذایی کبد چرب خود جایگاه خاصی را به آنان اختصاص دهیم. در ادامه به معرفی برخی از این مواد غذایی می پردازیم:
سیر یکی از مواد غذایی مهم و تاثیرگذار در کاهش چربی بدن است. این ماده غذایی حاوی سلنیوم و آلیسین بوده و باعث فعال شدن آنزیم های کبد و سم زدایی بهتر آن می شود.
مصرف انواع سبزیجات به خصوص سبزیجاتی مانند کلم بروکلی و اسفناج تاثیرات چشمگیری در کاهش چربی کبد و درمان کبد چرب دارد.
جادوی زنجبیل و کبد چرب بر هیچکس پوشیده نیست زیرا این ماده غذایی حاوی آنتی اکسیدان قوی است و باعث کاهش تری گلیسیرید در بدن می شود. زنجبیل را می توان هم در آب داغ حل کرد و هم به صورت رنده شده به سالاد ها اضافه کرد.
بیشتر بخوانید :
بیماران مبتلا به کبد چرب باید توجه خاصی به مصرف کافی کلسیم و ویتامینD کنند زیرا می تواند جلوی پیشرفت بیماری را بگیرد و آن را کنترل کند. شیر بادام حاوی مقدار قابل قبولی کلسیم است و توصیه می شود که افراد مبتلا به کبد چرب هر روز تا ۳ لیوان شیر بادام بنوشند.
مطالعات نشان می دهد که مصرف قهوه بدون شکر و خامه یکی از بهترین روش ها برای بهبود چربی کبد است. قهوه باعث می شود نفوذ پذیری روده کاهش پیدا کند و در نتیجه جذب چربی در بدن کندتر شود.
خاکشیر گیاهی است که طبع گرمی دارد و لازم به ذکر است که هنگامی که فرد دچار کبد چرب می شود، کبد طبع سرد پیدا کرده است و در این صورت توانایی تجزیه چربی ها را ندارد. مصرف خاکشیر برای کبد چرب باید صبح ناشتا باشد که معده خالی است و جذب خاکشیر بهتر است.
چای سبز دارای ماده طبیعی ای به نام کاتچین است که باعث بهبود عملکرد کبد می شود. این چای می تواند جذب چربی توسط بدن و ذخیره آن در کبد را کاهش دهد و همچنین به طور غیر مستقیم باعث لاغری و کاهش وزن در فرد شود.
منبع : سیرا